ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT
M-Klimaat Comfort en duurzaamheid
M-Klimaat
De specialist op het gebied van CV-installatie, onderhoud, warmtepomptechniek en advies in regio Zutphen. M-Klimaat levert, installeert, repareert en adviseert.
Comfort en duurzaamheid
Met de oplossingen van M-Klimaat bespaar je geld, verhoog je je comfort en draag je bij aan duurzaamheid. M-Klimaat denkt met je mee en adviseert je graag!

Onze diensten


Regelmatig en vakkundig onderhoud aan je installatie zorgt voor optimaal comfort, een langere levensduur en minder stookkosten.

Zelfs bij goed onderhouden installaties komen storingen voor. Altijd vervelend! In veel gevallen kan M-Klimaat je installatie repareren.

Is je cv aan vervanging toe? Of wil je overstappen op een warmtepomp? M-Klimaat kan de installatie plaatsen en in bedrijf stellen.

Wil je je woning verduurzamen? M-Klimaat kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes, voor jouw woning en wensen.

Nieuws


17 februari 2021

Airco in personeelskantine Jumbo

In september 2020 hebben wij een Mitsubishi airco geplaatst in de personeelskantine van de Jumbo supermarkt in Apeldoorn. Pauzeren wordt...
Read More
6 augustus 2020

Een airco is nu geen overbodige luxe

Met de temperaturen die de komende week voorspeld worden, is een airconditioning echt geen overbodige luxe. De nieuwe eigenaar van...
Read More
6 augustus 2020

Heerlijk slapen bij tropische temperaturen

Bij een klant in Doesburg hebben we een 2,5 Kw airconditioning geplaatst. De bewoners konden niet slapen van de hitte....
Read More


Meer nieuws

Oplossingen

Hybride systemen

Een hybride systeem is een combinatie van een warmtepomp en een HR-ketel. Hiermee gaat je gasverbruik al flink omlaag.

Warmtepompen

Een warmtepomp is het meest duurzame alternatief voor de CV ketel op gas. Wil je weten of warmtepomptechniek geschikt is voor jouw woning of kantoor?

Airconditioning

Met de steeds warmere zomers wordt de vraag naar airconditioning steeds groter. Je woont, slaapt en werkt er een stuk prettiger door. Heb je interesse?