ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

Storingen en reparaties

Om storingen te zoveel mogelijk te voorkomen raden wij regelmatig onderhoud aan je CV-installatie aan. Maar zelfs bij goed onderhouden installaties komen storingen voor. En dat is altijd vervelend! Gelukkig kunnen wij je storing in veel gevallen snel verhelpen. Sommige storingen kun je ook zelf oplossen. Een storing kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door:

  • stroomuitval. Je installatie kan dan opnieuw opgestart worden door het toestel te resetten.
  • een te lage waterdruk van je CV-ketel. In dit geval moet je je CV-ketel bijvullen met water.
  • teveel lucht in de leidingen. Dan is het tijd om je CV-installatie te ontluchten.

Lukt het je niet om de storing zelf te verhelpen? Neem dan contact met ons op! Wij proberen de storing zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

 

Repareren of vervangen?

Een CV-installatie heeft een gemiddelde levensduur van 14 jaar. Heb je een storing en is je CV-installatie al op leeftijd? Dan kan dit in veel gevallen ook gemakkelijk verholpen worden. Maar soms is het voordeliger om je CV-installatie te vervangen dan te repareren. M-Klimaat zal je hierover altijd eerlijk en duidelijk informeren.

 

Reparatie nodig in regio Zutphen / Brummen?

Heeft je CV-installatie een storing? En ben je hiervoor op zoek naar een erkende installateur in regio Zutphen / Brummen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag! Wij repareren installaties van de merken Remeha en Nefit.