ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

HR-ketels

Een nieuwe HR-ketel

Is je huidige installatie aan vervanging toe? Dan is een nieuwe HR-ketel op gas nog steeds een prima keuze om je huis en water mee te verwarmen. Wat betreft het milieu is het niet de beste keuze, maar een gemiddelde HR-ketel is wel goedkoper dan een hybride systeem of warmtepomp. Voor oudere en slecht geïsoleerde woningen is een hybride systeem of warmtepomp vaak niet geschikt. Wij kunnen je daar meer over vertellen. M-Klimaat levert uitsluitend nieuwe CV-installaties / HR-ketels van Remeha. Op de website van Remeha staan diverse modellen HR-ketels. M-Klimaat kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Besparen met een nieuwe HR-ketel

Is je huidige CV installatie op leeftijd? Dan kun je met het aanschaffen van een nieuwe HR-ketel vaak ook flink besparen. De nieuwste generatie HR-ketels verbruiken namelijk minder gas en stroom en hebben minder onderhoud nodig.

 

Wat kan M-Klimaat voor je betekenen op het gebied van HR-ketels?

M-Klimaat kan:

  • je adviseren bij het kiezen van het juiste model nieuwe HR-ketel.
  • nieuwe HR-ketels van het merk Remeha leveren, installeren en inregelen.
  • het onderhoud en service aan je HR-ketel van Remeha en Nefit verzorgen.
  • storingen aan je HR-ketel van Remeha en Nefit verhelpen en reparaties uitvoeren.

 

Contact met M-Klimaat

Is je huidige installatie aan vervanging toe en overweeg je een nieuwe HR-ketel aan te schaffen? Of ben je op zoek naar een erkende installateur die het onderhoud aan je HR-ketel kan verzorgen? Neem dan contact met ons op!