ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

Airconditioning

Met de steeds warmere zomers wordt de vraag naar airconditioning steeds groter. Je woont, slaapt en werkt er een stuk prettiger door! M-Klimaat levert en installeert uitsluitend split unit airco’s van de merken:

 

Split unit airco’s

Split unit airco’s bestaan uit 2 units, namelijk een binnen en een buiten unit. De buitenunit wordt meestal aan de gevel gemonteerd en heeft een vaste plek. De binnenunit wordt ook op een vaste plek in de woning of in het kantoor gemonteerd.

 

Als een split airco goed is geïnstalleerd, dan heeft hij een hoog rendement waardoor je met een laag energieverbruik een ruimte snel koeler maakt. Ramen en deuren houd je gesloten en de binnentemperatuur wordt snel aanzienlijk lager.

 

Een split unit airco:

  • dient door een expert geïnstalleerd te worden.
  • heeft een vaste plek binnen en buiten.
  • verkoelt, ontvochtigt, ventileert en verwarmt.
  • heeft een relatief laag energieverbruik.
  • heeft een hogere capaciteit dan een mobiele airco (kan gemakkelijker een grotere ruimte koelen).

 

Goed om te weten: M-Klimaat levert geen mobiele / portable airco’s.

 

Airco calculator

Overweeg je binnenkort een airco aan te schaffen? En ben je benieuwd hoeveel vermogen deze nodig heeft om jouw ruimte optimaal te koelen? Dan kun je vanaf nu gebruik maken van onze handige airco calculator. Vul de afmetingen van de ruimte in die jij wilt koelen en geef aan hoe de ruimte geïsoleerd is, dan vertelt de calculator je het benodigde vermogen van de airco. Dat is essentiële informatie als je een airco wil gaan kopen. Is het vermogen te laag, dan wordt de ruimte namelijk niet goed gekoeld. Maar is het vermogen te hoog, dan verbruik je vaak meer stroom dan nodig is en dat natuurlijk zonde.

 

Interesse in een split unit airco?

Heb je interesse in een split unit airco of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!