ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

Slimme thermostaten

M-Klimaat levert en installeert slimme thermostaten van Remeha en Honeywell. Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en de handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit. Met evohome van Honeywell regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die je gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en je perfecte comfortzone creëert.

 

Remeha

De eTwist van Remeha

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en de handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

  • Get connected: Altijd en overal je verwarming bedienen met of zonder app
  • Get in control: Inzicht in je energieverbruik
  • Get comfort: Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen

De eTwist heeft meerdere klokprogramma’s, een vakantieprogramma en een weersafhankelijke regeling. Daarnaast is de eTwist integreerbaar met IFTTT (een online platform om apparaten en apps met elkaar te laten “praten”) en er kan toegang worden gegeven aan een installateur, zoals M-Klimaat.

 

De eTwist, eenvoudig in gebruik

De eTwist heeft een groot kleurendisplay dat voor de bediening genoeg heeft aan enkel een draai-/drukknop. De menubediening is zo overzichtelijk vormgegeven dat het lezen van de handleiding zo goed als overbodig is. De ingebouwde wifi-module zorgt er bovendien voor dat je de temperatuur op elke gewenste plek in huis, maar ook buitenshuis, kunt instellen met de gratis eTwist app. De thermostaat hangt niet langer alleen aan de muur maar volgt jou! Waar je ook gaat of staat. Met de handige eTwist app kun je met een paar swipes je temperatuur instellen. Vanaf je werk voordat je naar huis gaat, of gewoon lekker lui vanaf de bank. De app beschikt over nagenoeg dezelfde functionaliteit als de eTwist aan de muur. Wel zo makkelijk. De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets van Android en Apple. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

 

Waarom kiezen voor de eTwist?

  • Eenvoudig in gebruik: De eTwist heeft een groot kleurendisplay dat voor de bediening genoeg heeft aan enkel een draai-/drukknop. De menubediening is zo overzichtelijk vormgegeven dat het lezen van de handleiding zo goed als overbodig is.
  • Volledige thermostaat: De eTwist en de eTwist app is een volledige thermostaat en beschikt hierdoor over volledige functionaliteit. Dus als er bijvoorbeeld een probleem is met de lokale wifi-verbinding, zal de eTwist thermostaat jou niet in de steek laten en kun je gewoon de temperatuur aanpassen of andere instellingen wijzigen.
  • Verdraaid slim te bedienen: Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling kunnen één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. De eTwist is geschikt voor ruimteregeling, maar gekoppeld aan een buitensensor kan er ook weersafhankelijk geregeld worden. Andere functies zijn meerdere klokprogramma’s en een vakantieprogramma.
  • Warmte via je tablet of smartphone: Bij de slimme thermostaat hoort ook een slimme, gratis app. Daarmee kun je snel en eenvoudig de temperatuur in huis regelen. Of je nu thuis bent, onderweg of op je werk.
  • Voordelige aankoop: De eTwist thermostaat is geschikt voor alle cv-ketels van Remeha. M-Klimaat kan je hier over adviseren.

 

Honeywell

Evohome van Honeywell, slimme zoneregeling voor je huis

Met evohome kun je tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat je de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kun je comfortabel genieten in de kamers die je gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die je niet gebruikt.

 

Controle waar je het wilt

Regel je comfort waar en wanneer je maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals je dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.

 

Energie-efficiënt

Wist je dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? Evohome helpt je energie te besparen door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

 

Interesse een slimme thermostaat?

Wil je overstappen op een slimme thermostaat van Remeha of Honeywell of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.