ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

De corona maatregelen van M-Klimaat

Om de verspreiding van en besmetting met het coronavirus te voorkomen, hebben ook wij diverse maatregelen genomen. Onze werkzaamheden bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten kunnen doorgaan zolang wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en de klant hiermee akkoord gaat. Samen bepalen we of de werkzaamheden zoals gepland zullen plaatsvinden of dat we een nieuwe afspraak inplannen.

 

Onze maatregelen

De maatregelen die wij momenteel in hoofdlijnen hanteren zijn deze als volgt:

  • Wij schudden geen handen en bewaren tenminste 1,5 meter afstand.
  • Wij volgen de hygiëne-maatregelen van het RIVM en zullen onze handen extra wassen met water en zeep en vragen je ons de gelegenheid hiervoor te geven.
  • Wij komen niet in een woning als de bewoners mogelijk besmet zijn met het coronavirus.
  • Heb je een afspraak ingepland staan en heb jij of één van je huisgenoten mogelijk het coronavirus? Bel dan met ons om de afspraak te verplaatsen.
  • Indien nodig zullen wij je waar mogelijk proberen op afstand te helpen.
  • Wij zullen afspraken ook afzeggen bij (milde) verkoudheidsklachten of wanneer een huisgenoten positief is getest op corona.
  • Wij voeren werkzaamheden uit bij particulieren thuis en volgen hierbij een aangepast protocol dat wij vooraf telefonisch met u bespreken.
  • Wij respecteren de protocollen van onze opdrachtgevers, mits deze niet in strijd zijn met de richtlijnen van het RIVM.

 

Doordat veel locaties nu gesloten of beperkt bezet zijn, geeft de huidige situatie ook de mogelijkheid om nu werkzaamheden uit te voeren die anders in een andere periode gepland stonden. Is dit het geval? Neem dan contact op met M-Klimaat.

 

Hoe nu verder?

Wij volgen de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Indien wij onze maatregelen moeten aanpassen, zullen wij een update op de website plaatsen. Ook roepen wij u op om er samen met ons voor te zorgen dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan, maar het ook te respecteren als dit niet lukt. Heeft u zelf nog vragen of aandachtspunten? 

Met vriendelijke groet,

M-Klimaat