ERKEND INSTALLATEUR
BEL ONS
STUUR ONS EEN BERICHT

Betere luchtkwaliteit met luchtreiniger

Alklima, dé importeur van Mitshubishi Electric airco’s in Nederland, heeft recent een nieuwe luchtzuiveringsunit geïntroduceerd met indrukwekkende prestaties: de MAC-100FT-E. Deze additionele unit werkt op basis van de Plasma Quad Connect filtertechnologie en elimineert:
  • bacteriën
  • fijnstof
  • pollen
  • schimmels
  • mijt en
  • virussen uit de lucht.

 

Sterker nog: het luchtfilter is zelfs 99,8%* effectief tegen het coronavirus!

 

Voor zowel bestaande als nieuwe binnenunits

Deze losse unit is te combineren met zowel bestaande als nieuwe binnenunits. Voor montage en aansluiting op een wandunit is een vrije ruimte van minimaal 10 cm tussen de binnenunit en het plafond vereist. Het filter heeft geen onderdelen die gedurende de gebruiksduur vervangen moeten worden.

 

Plasma Quad Connect-technologie

De Plasma Quad Connect-technologie werkt als een elektrisch gordijn dat door ontlading binnenshuis effectief verschillende soorten vervuiling verwijdert. De effectiviteit is tijdens meerdere testen bewezen.

Zo hebben testresultaten aangetoond dat de Plasma Quad Connect-technologie 99% van de bacteriën en virussen doodt binnen 162 respectievelijk 72 minuten in een ruimte van 25 m3. Verder werd ook de effectiviteit op schimmels onderzocht. Hier toonden tests aan dat de technologie schimmels doodt binnen 135 minuten in een ruimte van 25 m3.

Daarnaast is onderzocht hoe allergenen, zoals kattenhaar, pollen, stof en mijt met de luchtzuiveringstechnologie worden bestreden. Uit de tests blijken allergenen door gebruik van de filtertechnologie in 98% van de gevallen te zijn geneutraliseerd. Van de stof en mijt verwijdert de filtertechnologie maar liefst 99,7%. Rondzwevende deeltjes kleiner dan 2,5 μm worden volgens tests binnen 145 minuten voor 99% uit een ruimte van 28 m3 verwijderd.

 

Geen last meer van hitte en allergie

Deze luchtzuiveringsunit in combinatie met een airco zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van de hitte en bovendien ook veel minder last hebt van bijvoorbeeld hooikoorts of andere allergieën. Met deze luchtreiniger verbeter je direct de luchtkwaliteit.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze luchtzuiveringsunit of wil je weten of de unit op jouw binnenunit past? Neem dan contact met ons op! Meer informatie kun je ook lezen in het productblad van de Mitsubishi Plasma Quad Connect.